HS Automatisering b.v.

mkb-automatisering door het oog van de meester


HS Automatisering

denken in oplossingen
Gedreven door ervaringen uit de automatisering- praktijk startte M. Huiskamp in 1991 een onderneming Huiskamp Solution genaamd. Niet het leveren van producten maar het leveren van oplossingen zou het credo worden van zijn onderneming.

In de complexe en vaak onduidelijke wereld van automatisering hebben bedrijven belang bij een partner die meedenkt met de onderneming om zo optimale functionaliteit en rendement uit de automatisering te halen. HS Automatisering heeft de afgelopen jaren met veel succes oplossingen geleverd aan een grote klanten groep uit zeer diverse branches.

Zorgvuldige voorbereiding


Veranderingsprocessen in de automatisering zijn vaak bijzonder ingrijpend binnen de onderneming. Het is bijzonder belangrijk dat deze veranderingen zorgvuldig worden voorbereid en uitgevoerd.
Begeleiding van het veranderingsproces is minstens zo belangrijk als de verandering op zich. Uitvoering volgens uw wensen.

De dienstverlening op maat van HS Automatisering geeft u als klant de optimale mogelijkheid om waar nodig onze deskundigheid in te roepen. Zo voert HS Automatisering volledige migratieprojecten uit, maar kan ook slechts voor een specifiek deel worden ingezet.

Het Netwerk

de slagader van uw bedrijf
Het netwerk vormt de slagader van uw bedrijf. Aangesloten op het hart, uw servers. HS Automatisering optimaliseert met grote zorg het functioneren van deze “levensaders”. Om de continuïteit te waarborgen adviseert HS Automatisering u o.a. in het toepassen van hardware en software.

Internet en Remote Access


Steeds meer bedrijfsnetwerken strekken zich uit buiten de bedrijfsmuren. Internet, e-commerce en telewerken zijn een van de vele mogelijkheden. SILESTA.NET b.v., een divisie van HS Automatisering, biedt ook op deze terreinen een breed scala aan oplossingen. Zoals u van ons mag verwachten begeleiden wij ook de aanvraag van accounts en de aanleg van vaste internetverbindingen, installatie van Netwerk Routers, Website ontwerpen, enz.
Daarnaast kunnen wij alle internetgerelateerde diensten via onze dochteronderneming SILESTA.NET b.v. leveren, zoals:
– Mailrelay met virus- en spam scan
– Webhosting
– Gehoste server omgevingen

Beheer en support


Ook voor het dagelijkse beheer, support en storingsondersteuning kunt u terugvallen op HS Automatisering. Preventief onderhoud en accuraat monitoren van uw installatie reduceert storingen.

Onze dienstverlenende taken kunnen bestaat uit o.a. de volgende mogelijkheden:
– Helpdesk (dagelijks van 9:00 – 17:00 uur)
– Installatiewerkzaamheden
– Onderhoud van bestaande hardware
– Beheren van Serverpark , bestaande uit:
• Controle van de Hardware en Software
• Controle Backup
• Updates, indien noodzakelijk buiten kantoortijden
– Melding bij constatering problemen
– Rapportage van de werkzaamheden
– Remote Backup, indien gewenst, bestaande uit:
• Controle backup
• Melding bij storingen
• Interval 1 x per dag
– Alle internetgerelateerde diensten via onze dochteronderneming SILESTA.NET b.v., zoals:
• Mailrelay met virus- en spamscan
• Webhosting
• Gehoste serveromgevingen.

Genoemde dienstverlening kan geleverd worden in contractvorm of op uurloonbasis.

"Kwaliteit is onze reclame"


Een veel gebruikte kreet die maar zelden wordt waargemaakt. Maar HS Automatisering heeft haar volledige klantenbestand te danken aan de uitzonderlijke hoge kwaliteitsnorm. En laten we niet vergeten: onze klanten blijven klanten. Ook uw organisatie

Kiest u voor een totaal oplossing, dan kiest u voor HS Automatisering en bent u verzekerd van betrouwbaarheid, deskundigheid en een goede kosten-baten verhouding. Maak kennis met onze werkwijze en maak vrijblijvend een afspraak met een consultant voor een vrijblijvende inventarisatie.

Samen sterk


Om u volledig van dienst te kunnen zijn werkt HS Automatisering samen met een aantal businesspartners op het gebied van software, spleidingen en infrastructuren. Natuurlijk werkt HS Automatisering b.v. graag in nauwe samenwerking met uw partners om gezamenlijk een project te realiseren.